Forventninger til medlemmer

Før du melder dig som en af vores fastende vægtere, bør du først vide, hvilke forventninger vi har til dig. Vi har helt bevidst valgt nogle ret milde og overkommelige forventninger, så alle kristne kan være med. Men det betyder ikke, at du skal forsøge at gøre “så lidt som muligt”.

Vi tror, at Gud vil lede mange af jer til at gøre mere end de forventninger, som vi har nedskrevet.  Ja, vi håber faktisk, at Gud vil bruge disse en dags faster i dit liv til at inspirere dig til at faste endnu mere. Husk dog, at det er for Gud, vi faster – og ikke for mennesker! Det handler ikke om at faste mest muligt, men om at lade Helligånden lede os.

 

Dette er vores forventninger til alle, som melder sig ind i “Faste for Danmark”

1) Find som udgangspunkt en fast ugedag, hvor du vil bede og faste for Danmark. Det er denne ugedag, som du skal opgive til os, når du registrerer dig. Hvis der er omstændigheder i dit liv, der gør, at du en konkret uge ikke kan faste på din faste ugedag, så er du velkommen til at finde en anden dag for den pågældende uge.

2) Inden du melder dig, vil vi gerne, at du har sat dig ind i den overordnede vision for “faste for Danmark” og at du har lyst til at stå sammen med os. Det betyder blandt andet, at du har lyst til at gøre drømmen om vækkelse i Danmark til din drøm og at du gennem fastedagene ønsker at melde dig selv som en vægter for Danmark. (Læs følgende sider, hvis du ikke har læst dem før: Visionen1. Synet af dæmningen2. Vægtere for Danmark , 3. Visionens fødsel og 4. Drømmen om vækkelse . )

3) Til selve fastedagen har vi følgende forventninger:

a) At du faster på denne dag. Som udgangspunkt er det godt, hvis du kan klare en fuld faste, men det er også helt ok, hvis du vælger en anden slags faste.(du kan læse om de forskellige typer faste HER)

b) Afsæt mindst en halv time til at bede for Danmark og til at bringe dit hjerte frem for Gud på denne dag.

c) Sørg for at begrænse brugen af ting, som vil tage din opmærksomhed væk fra Gud. Fx. fjernsyn, computerspil, facebook, mv. For de fleste mennesker er det en god idé at faste så meget som muligt fra sådanne ting også.(jf. citat af Andrew A. Bonar: “Faste er ganske enkelt at holde sig fra de ting, som hindrer bønnen i dit liv.”)

d) Læs “Ugens Ord” fra denne hjemmeside i forbindelse med din fastedag, så du kan fokusere dine bønner og tanker i samme retning som resten af forbederne fra dette netværk.

e) Husk igen, det er for Gud og ikke for os, at du faster. Giv ham tid og plads til at lede dig og tale til dig i løbet af din fastedag.

4) Du er meget velkommen til at skrive til os og dele ting, som Gud taler til dig om Danmark. Skriv til fastefordanmark@gmail.com

Faste for Danmark