Visionsbæreren

En kort præsentation af Peter Tinggaard – specielt for dem, der ikke kender mig.

Jeg blev født i Kenya i 1975, hvor mine forældre, Ove og Anne-Marie Tinggaard, var missionærer. Vi flyttede hjem til Danmark i 1987, da jeg var 12 år gammel og siden da har jeg for det meste boet i Danmark. Jeg havde egentlig tænkt mig at blive gymnasielærer i kemi og matematik, da jeg afsluttede gymnasietiden, men det ændrede Gud, da han antændte mit hjerte for at studere Bibelen på en bibelskole i 1994. Derfor læste jeg i stedet teologi ved Århus universitet (fra 1996 – 2004).

Det var ca. et år inde i studiet, at jeg blev grebet af bønnen, og år for år kom bønnen til at fylde mere og mere i mit liv. Jeg læste den ene bog efter den anden om bøn, og blev derved inspireret og udfordret til at bruge rigtig mange timer i bøn. År for år blev jeg mere og mere sikker på, hvad Guds plan med mit liv var. Jeg skulle ikke være almindelig præst eller bibelunderviser. Mit liv skulle i stedet indvies og sættes til side til at opflamme en ny generation af forbedere i Danmark.

Derfor tog jeg mod slutningen af min studietid en 3 måneders bønneskole (ved Ungdom med Opgave i Norge) for at klargøre mig til min opgave. Gud velsignede mig også med en norsk kone, som jeg mødte på denne bønneskole. Vi blev gift i 2004 og siden da har min tid for det meste været sat til side for bønnen. Vi ledte sammen en 3 måneders bønneskole i 2005 (den samme slags skole, som jeg selv havde taget) og efterfølgende flyttede vi til Randers. Det var omkring denne tid, at Gud udfordrede mig til kun at arbejde halvtids, så jeg havde overskud og tid til at bede mere. Max 20 timers almindeligt arbejde om ugen (i gennemsnit), var den ramme, som jeg fik. Fire år senere kaldte han mig endnu et skridt dybere ind i tjenesten. Nu skulle jeg ikke længere have nogen indtægt, men i stedet gå fuldtids ind i tjenesten med bøn for Danmark og med at oprejse en ny generation af forbedere.

Min kone og jeg blev først fuldtids medarbejdere på et træningscenter ved Ungdom med Opgave, lidt uden for Randers, hvor det var planen at vi skulle pionere en ny bønnetjeneste. I løbet af vores tid på dette sted fik jeg afsluttet og udgivet både min første bog om bøn, “Gud sprænger alle rammer”, og en børnebog om bøn, “Max og Mikro”, plus fik skrevet det meste af min næste bog om bøn, “At bede sammen”. Men ellers lykkedes vi ikke rigtig i vores opgave. Der var så mange andre opgaver på centeret, som krævede min tid og resourcer, og Jofrids tid gik med hendes barsel. Derfor valgte vi efter knap to år at flytte derfra.

Vi flyttede i stedet til Aalborg, hvor vi boede i seks år. Herfra udgav vi først bogen “At bede sammen” og senere citatbogen “Mægtige kilder af visdom”. Jeg blev involveret i Bedehus Danmark, som jeg også er meget involveret i fortsat, og jeg begyndte at rejse rundt i hele landet og afholde seminarer om bøn. …. Den videre historie, som ledte mig til at starte denne bevægelse, kan I læse et andet sted på denne hjemmeside. I sommeren 2017 flyttede vi så tilbage til Randers området, hvor vi bor i dag. 

ps. Hvis I vil vide endnu mere om mig, kan I gå på opdagelse på min personlige hjemmeside: www.petertinggaard.dk

Faste for Danmark