Guds nøgler til vækkelse

         

Bevægelsen Faste for Danmark har oversat og er i færd med at udgive en fantastisk bog om vækkelsen i Argentina.

Her er teksten fra bogens bagside:
Inden den store vækkelse i Argentina i 1954, var der ingen naturlige grunde til at forvente en landsdækkende vækkelse i dette land. Der var så lidt fremgang blandt missionærerne og i kirkerne, at landet blev regnet som den mindst frugtbare missionsmark i hele den vestlige verden. En typisk missionær kunne investere en livstid i landet og dog kun opleve, at en håndfuld mennesker gav deres liv til Jesus. Desuden var det argentinske folk bundet af dæmoniske afguder og landets økonomiske velstand havde gjort dem stolte. Men Gud demonstrerede, at alt er muligt for ham!

I denne utrolige bog kan du læse hele historien om den store vækkelse, som vendte op og ned på hele nationen. Grunden til at Faste for Danmark har valgt at udgive denne bog er ganske enkel og ligetil: Når Gud kunne bringe vækkelse til en sådan lukket og stolt nation som Argentina, så kan han også bringe vækkelse til Danmark. Det er det, der er hele formålet med denne bog: At give os nøgler til vækkelse, som vi kan bruge på vores egen nation.

R. Edward Miller var 31 år, da han ankom til Argentina i 1948. Han kom selv til at opleve den store vækkelse på nært hold – helt fra den spæde begyndelse til de mange eftervirkninger af vækkelsen – og derfor var han den helt rette mand til at skrive denne fantastiske bog. Miller blev boende i Argentina indtil 1974.

Bogen kan downloades og læses helt gratis som enten en PDF-fil eller en Kindle fil. Derudover vil bogen inden længe blive udgivet som en almindelig bog, der kan købes for 100 kr. pr. bog (plus 40 kr. i forsendelse). Alle, der er tilmeldt bevægelsen Faste for Danmark, kan dog få bogen til en medlemspris på 40 kr. pr. bog (plus 40 kr. i forsendelse). Vi håber, at mange af vores medlemmer vil gøre brug af denne lave pris, så de kan købe flere bøger og dele dem ud til andre forbedere, som bærer den samme brand for at se vækkelse i Danmark.

Vi har oprettet en konto for Faste for Danmark, hvor man kan give en gave til arbejdet og dermed støtte udgivelsen af denne bog. Pengene vil blive brugt til at købe bøger, så Peter og andre kan give en del gratis udgaver af bogen om Argentinas vækkelse ud til forskellige forbedere, som han møder rundt om i landet. Derved bliver bogen delt ud til mange … samtidigt med at der kommer penge ind til at dække udgifterne med at trykke bogen mv.. Kontoen er i Nordea bank: Reg nr.: 2700 Konto nr.: 0729576433. Alternativt kan man give en gave via mobilepay til 42717816 med teksten “Faste for Danmark”.

Bogudgaven af bogen “Guds nøgler til vækkelse” kan bestilles ved at sende en mail til Peter (jptinggaard@gmail.com), eller ved at bestille bogen via Peter Tinggaards hjemmeside: HER
Medlemmer af bevægelsen “Faste for Danmark” kan bruge koden “fasteford” for at få bogen til medlemspris.

Faste for Danmark