Uge 19 Forsøg med dæmoner

Skrevet af Peter Tinggaard

1 Kor 10,19-20: “Hvad vil jeg sige med dette? At det, som ofres til afguder, er noget, eller at afguder er noget? Nej, men at det, der ofres, ofres til dæmoner og ikke til Gud, og jeg vil ikke, at I skal have fællesskab med dæmonerne.”

For nogle måneder siden bad vi konkret for, at Gud ville give os flere profetiske drømme i Danmark, og den bøn har Gud besvaret. I denne uge vil jeg dele en skræmmende og meget tankevækkende drøm, som Gud har givet til en forbeder, som jeg er i kontakt med via facebook, og som jeg mødte i lørdags, hvor hun fortalte drømmen til mig.

Den pågældende forbeder modtog følgende drøm d. 18 april 2017. Jeg-personen i drømmen er den person, som modtog drømmen:

Drømmen starter med en gruppe mennesker, som er samlet i nogle gamle haller, fordi de skal afholde en stor madfestival. Arrangementet skal afholdes hen over en weekend og jeg ser opstillingen om fredagen. Det er altså åbningsdagen for madfestivalen. Mit umiddelbare indtryk af opstillingen i hallerne er, at det hele ser noget ufærdigt og risikabelt ud, men jeg har svært ved at forklare, hvorfor jeg får denne fornemmelse.

Det næste, der sker, er at hallerne bliver angrebet af flere forskellige dinosaurer. Det er ikke den fredelige type dinosauruser, men de farlige, hurtige og kødædende dinosauruser i meget forskellige størrelser. Hele drømmen ændres derved og tingene bliver større. De gamle haller vokser i omfang og de bliver tilsammen til et slags testcenter for disse drabelige dinosauruser.

Men mad festivallen fortsætter i en af hallerne på trods af dinosauruserne angreb. Jeg undrer mig over, at folkene tager så let på denne voldsomme og drabelige trussel. For mig handler det om liv og død, men det virker faktisk, som om de synes det giver et ekstra spændende pift til festivallen. Så derfor vokser centeret nu også i højden, og der bliver mange etager med store haller, hvor man kan ”indfange” de forskellige typer dinosauruser og lave forsøg/test.

Jeg bliver vist op til en etage højt oppe. Her sidder en gråhåret videnskabsmand bag et skrivebord. Jeg kender åbenbart denne mand – for jeg giver ham en stor krammer. Han begynder at fortælle om sit ”spændende” forsøg. Han har en meget stor og meget farlig dinosaur indfanget i et bur. Hans forsøg går ud på at slippe dinosaurusen løs inde i dette store rum, hvor der er en åben dør ud af bygningen i den ene ende, mens han selv skal sidde ved sit skrivebord i den anden ende. Det forventes nemlig, at dinosaurusen vil styre hen imod friheden, når den bliver sluppet løs, og altså ikke vil angribe videnskabsmanden ved sit skrivebord. Jeg bliver mildest talt forfærdet – men videnskabsmanden prøver at berolige mig med, at hvis dinosaurusen vælger friheden igennem den åbne dør, vil den formodentlig dø, da etagen, vi er på, er meget højt oppe og den vil ikke kunne overleve faldet. I drømmen giver det mening for mig, men jeg er alligevel bange for forsøget og meget bange for mandens liv.

Senere bliver jeg præsenteret for noget af maden, som de har fremstillet ved festivallen. Det smager fremragende og jeg er imponeret over, at de kan fremstille det under disse frygtelige forhold. De virker stadigvæk meget ubekymrede over situationen.

Det næste der sker i drømmen, er at jeg skal transporteres til et andet dinosaurus testcenter. Vi er en gruppe kvinder, der kører i en jeep agtig bil med åben lad og fra bilen kan jeg se, hvordan det første store dinosauruscenter ser ud udefra. Det er kæmpestort og det ligger helt nede i storbyens absolutte centrum. Jeg tænker, at det er tosset og vildt uansvarligt at lægge et sådant testcenteret midt inde i en storby, hvor så mange mennesker er samlet på et lille areal.

Kort efter kører jeepen væk fra centeret og fra byens centrum. Jeg sidder på ladet af bilen og jeg opdager, at vejret er fantastisk skønt. Ikke for varmt, ikke for koldt og der er en smuk blå himmel. Jeg får en let og ubekymret følelse, og jeg synes pludselig, at gaderne minder mig om byen San Fransisco i USA.

Vi ankommer inden længe til det andet dinosaurus testcenter, som ligger i en forstad til den store by. I dette center skulle alle dinosauruserne være af samme type/art. Centeret er også en stor bygning med flere store rum. Vi går sammen ind i centeret igennem en forhal, hvor der er direkte adgang ind til hallerne. Man kan også komme ind i et lille køkken igennem forhallen, og køkkenet har også adgang til alle hallerne. Der er helt stille og det virker ikke, som om der er nogle dinosauruser i nærheden. Vi går derfor ind i køkkenet, hvor vi laver kaffe og begynder at hyggesnakke. Kvinderne siger, at jeg skal vælge et tørklæde i blandt en hel masse, som de har i en skuffe i køkkenet. Jeg ser et med små blomster, som får mig til at tænke på et tørklæde, som en lovsangsleder, jeg kender, har.

Imens jeg prøver at finde et tørklæde, udbryder en af kvinderne: “Vi må hellere komme afsted nu, for der står 100 dinosauruser, som står klar til at angribe os udenfor køkkenet.” Kvinderne pakker lynhurtigt sammen, men tager sig alligevel tid til at sætte kopperne ned i opvaskemaskinen. Jeg er helt forfærdet over, at de ikke bare kommer med ud. Sammen med en anden person forsøger jeg at lukke døren fra forhallen indtil hallerne, så vi kan få tid til at flygte. Men døren er af glas og er konstrueret med nogle små strips til at lukke med. Det er en konstruktion, som jeg ikke forventer, kan holde en flok dinosauruser ude.

Jeg vågner igen fra drømmen kl. 04:15. Jeg tænder lyset og jeg ved med det samme, at hele drømmen handler om dæmoner. Igennem drømmen vil Gud give os en advarsel. Da jeg senere deler drømmen med en moden kristen veninde, får hun en klar fornemmelse fra Helligånden om, at drømmen handler om Århus og helt konkret om perioden, hvor Aarhus skal være europæisk kulturhovedstad i 2017.”

Bed derfor om:

  • At Gud må åbne de kristnes øjne til at se sandheden om New Age og andre “spændende” kulturting, som er direkte forbundet med dæmoner.
  • At Ånden nu på fredag må salve forbederne fra Bedehus Danmark, som skal samles for at bede for netop Aarhus i Citykirken.
  • At Gud må give os endnu flere drømme, som kan åbne vores øjne for, hvad han ser.

 

Faste for Danmark