Uge 49 – Dæmningens brud

Skrevet af Peter Tinggaard

2 Sam 5,20: “Så drog David til Ba’al-Perasim, og dér slog han dem. Og han sagde: »Herren er brudt igennem fjenderne foran mig, som vand bryder igennem.« Derfor kalder man dette sted Ba’al-Perasim.

For at se store gennembrud i vores nation, er vi nødt til at minde Gud om vores ønske igen og igen. I denne uge skal vi således bede for dæmningens fald igen og minde Gud om dette ønskede gennembrud, som er helt centralt for Faste for Danmark. Se videoen og læs nedenstående tekst om dæmningen igen. Måske kommer vi allerede til at se et gennembrud i denne uge?

Jeg er kommet lidt bagefter med Ugens Ord, fordi jeg ærlig talt trængte til en lille pause efter de 21 dage. Men der kommer et nyt “Ugens ord” på søndag. 

Dog sender jeg her et link til videoen af dæmningens brud – selv om I har set den før. For jeg fik en mail i den første uge af de 21 dages bøn og fastetid, hvor en amerikansk forbeder, som jeg aldrig har hørt om før, skrev følgende til mig: Last week the Lord showed me dams bursting in Denmark, that the occult was going down and that revival was coming. Today I was praying and I was showing a field of green grass and flowers, I knew that it was Denmark.” (Oversat til dansk: Sidste uge viste Herren mig et syn af dæmninger, som bliver sprængt, og at det okkulte ville miste sit tag og at vækkelsen var på vej. I dag – mens jeg bad – så jeg en mark af grøn græs med blomster”) Dette var særligt interessant for mig af to grunde. For det første tidspunktet. At det netop var mens vi indledte vores 21 dages faste, at Gud gav os denne opmuntring. Og for det andet, at den amerikanske forbeder netop fik et syn af dæmninger, som sprænges – hvilket har været det bærende syn for vores bevægelse helt fra starten af. Desuden så han – ligesom Gud også har vist det til en del forbedere i Danmark – at dæmningens brud netop vil medføre vækkelse. 

Faste for Danmark